Dani Malih Peljeških Vinara u Basementu!


Dani Malih Peljeških Vinara u Basementu!

Lagano se navikavamo na jesen, pomaže nam miris pečenih kestena i pomisao na mlado vino koje ćemo uskoro kušati. Martinje je blizu…

Na Pelješcu je berba bila uspješna i ovu sretnu vijest slavimo u Basementu tijekom cijelog listopada.

Pozivamo vas već danas na DANE MALIH PELJEŠKIH VINARA, koji će kulminirati velikom proslavom s dalmatinskim klapama, autohtonim pelješkim proizvodima i odličnim vinima u subotu 19.11.2016.

S ponosom vam predstavljamo:

Vina Antičević

Tradicionalna proizvodnja prožeta neprocjenjivim znanjem i savjetima predaka, prisutna je u svakoj boci vina etikete Antičević. Živahno i neukroćeno vino zaintrigirati će nepce svakog pustolova.

Vina Ledinić 2

 

Vinarija Ledinić

Već dugi niz godina, s generacije na generaciju, Vinarija Ledinić nastavlja obiteljsku tradiciju u potrazi za savršenom bocom vina. Na više od 2 hektara uzgajaju Plavac mali, a na 1/2 hektara Maraštinu. U želji da stvore posebna vina iznimne kvalitete koja će se ogledati kroz savršenu kombinaciju mirisa, boje i arome, obitelj obrađuje vinograde stare više od 50 godina.

Vina Ledinić

Vinarija Marlais

Pelješac je poluotok gdje sunce, kamen i more stvaraju savršen dom za Plavac mali. A tamo, u malom selu Ponikve, dom je obiteljske vinarije Marlais koja korijene vuče iz Francuske, a na poluotok doseljava početkom 19. stoljeća. Gotovo da možemo reći da im je vrhunsko vino u krvi. Vinogradi su na južnim padinama poznatim po bogatoj insolaciji – nakon krčenja šuma, na padinama brda stvarana je plodna zemlja preradom kamenog tla ručnim alatom.

Vina Marlais

Proširite svoju ljubav i znanje o vinu, upoznajte manje poznati Pelješac i pridružite nam se u Wine baru Basement 19.11.2016  na velikoj proslavi s dalmatinskim klapama.

Veselimo se vašem dolasku a vina malih peljeških vinara možete naručiti na wine&more!